Individuele begeleiding

Mensen moeten langer werken, terwijl de ontwikkelingen in hun vak vaak een versnelling doormaken. Permanente educatie en reflectie op de persoonlijke ontwikkeling worden steeds belangrijker om desinteresse, teleurstelling en burnout te voorkomen. Vragen als: wie ben ik, wat is mijn koers in het leven en in mijn werk, wat is de betekenis van wat ik doe, knagen soms aan mensen hun energie. Maar in feite zijn het heel gezonde en realistische levensvragen

Als coach met een lange ervaring in diverse maatschappelijke sectoren (zorg, bedrijfsleven, overheid, onderwijs en kerken) help ik u hierin op weg.

Kernpunten zijn:

  • zelfinzicht vergroten
  • de werking van je biografie begrijpen
  • stevig staan in jezelf (trots)
  • in verbinding met je omgeving gaan (nieuwsgierigheid)

Als gecertificeerd Organic Coach werk ik met de Organic Score Card. Dit is een uniek diagnostisch instrument, dat gaat over de innerlijke drijfveren en blokkades in ons bewustzijn. Via een web-based vragenlijst kunnen mijn coachingsklanten deze Organic Score Card invullen. In een persoonlijke gesprek geef ik hun de scores en een analyse daarvan terug (voor meer informatie zie www.transmind.nl).

Na een kennismakingsgesprek en het invullen en teruggeven van de Organic Score Card volgt meestal een coachingstraject van tussen de 4 en 6 gesprekken.